Radoičić brutalno tuče kosovske Srbe u hotelu “Gray”

Poznato je da je Milan Radoičić, vođa agresorske oružane terorističke srpske grupe 24. septembra prošle godine izveo napad u selu Banjska na sjeveru Kosova, počeo da sprovodi kampanju brutalnog nasilja nad Srbima koji se protive politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kosova.info je nedavno izvještavao i objavio fotografije Adema Hodže koji je u društvu braće Enesa i Damira Goran boravio upravo na Kopaoniku u Hotelu “Gray” teroriste Milana Radoičića.

Enes Goran je na prijedlog Liste Srpske bio imenovan na poziciju zamjenika ministra u Vladi Kosova, ali je otpušten sa ove funkcije odmah poslije terorističkog napada u Banjskoj gdje je ubijen narednik Afrim Bunjaku. Za ovaj napad odgovoronost je preuzeo Milan Radoičić koji je i vlasnik ovog Hotela na kopaoniku kojeg su posjetili braća Goran sa Ademom Hodžom.

Druga osoba Damir Goran je vlasnik buregdžinice “Rudina” u Prizrenu i Rečanu, do nedavno je posjedovao kockarnice u Prizrenskom regionu.

RTK je objavila da posjeduje materijal, koji će uskoro objaviti, u kojem se vidi kako zločinac Radoičić brutalno tuče Srbina sa sjevera Kosova.

Hotel “Gray” koji je vlasništvo Teroriste Milana Radoičića

Prema izvorima RTK, incident se dogodio u hotelu “GREY” na Kopaoniku, koji je vlasništvo Milana Radoičića. Ovo mjesto se, prema izvorima RTK iz visokih bezbednosnih institucija, pretvorilo u mjesto torture za Srbe sa Kosova koji ne postupaju po uputstvima i naređenjima Vučića.

Millan Radoičić je priznao da je 24. septembra 2023. godine bio u selu Banjské u Zvečanu i da je izvršio sve logističke pripreme za događaje tog dana, kada su policajca Afrima Bunjakua ubili srpski teroristi na dužnosti. .

Milan Radoičić i osumnjičeni koji su izveli teroristički napad na Banjsku 24. septembra, nedavno su objavljeni u sistemu međunarodnih poternica INTERPOL-a.

Nakon terorističkog napada u Banjskoj, Radoičić je stavljen na listu traženih od strane INTERPOL-a, dok su ga prije nekog vremena SAD i Velika Britanija stavili na crnu listu.

Milan Radoičić, vođa agresorske terorističke grupe, zadao je velike nevolje srpskom političaru Nikoli Sanduloviću. Opozicionog političara kojeg je uhapsila je i pretukla srpska BIA 3. januara ove godine.

“Tamo su me stavili na koljena i držali za noge i ruke i nastavili da me tuku. U tom trenutku sam vidio veliko obezbjeđenje, vidio sam i Radoičića koji je bio prisutan. Bilo je i 5 civila koji su snimali agresiju na mene”, naveo je Sandulović.

Iako je od terorističkog napada u Banjskoj prošlo nekoliko mjeseci, vlasti u Srbiji još nisu pomakle u istrazi ovog događaja.

Čak je i američka senatorka, demokrata Jeanne Shaheen, prije nekoliko dana sa Minhenske konferencije rekla da Milan Radoičić treba biti uhapšen i suočiti se sa pravdom povodom septembarskih događaja u Banjskoj i Zvečanima.

Go to TOP