Adem Hodža “voli da skija” u Radoičićevom hotelu, ali je u skupštini bio nem

Pet poslanika Skupštine Kosova, ne računajući poslanike Srpske liste, nikada nisu govorili na plenarnim sjednicama tokom 2023. godine, piše Kosova.info

Jedan od ovih pet je rekorder ne samo protekle godine nego proteklih 8 godina od kako je preuzeo prvi mandat nije progovorio niti jednu riječ.

Adem Hodža zauzima rezervisano goransko mjesto u parlamentu Republike Kosova, koji prema veb sajtu – sada nije u nijednoj poslaničkoj grupi u Skupštini, na izborima 2021. godine dobio je 1.373 glasa sa Jedinstvenom goranskom partijom.

Hodža nije tokom protekle godine progovorio ni jednu jedinu riječ na plenarnim sjednicama Skupštine. Naime on je do prošle godine po defaultu bio uvijek deo Srpske Liste i nikad nije ništa govorio od prvog mandata. Hodža dobija glasove na isti sistem kao i Lista Srpska, prijetnjama od strane tkz. kancelarije za Kosovo i do prošlih izbora svi oni koji se suprostavljali Ademu Hodži dobijali su prijetnje od teroriste Milana Radoičića. On je poznat da je u bliskim odnosima sa Milanom Radoičićem koji je organizator napada na policiju Kosova u Banjskoj kada je ubijen heroj Kosova Afrim Bunjaku.

Da podsjetimo da Specijalno Tužilaštvo vodi istragu protiv Adema Hodže i njegovih saradnika.

Redovno je odlazio sa svojim saradnicima u “posjetu” na Kopaonik u hotel GREY koji je u vlasništvu teroriste Radoičića.

Na slikama možete vidjeti i smijenjenog zamjenika ministra Ministarstva industrije, preduzetništva i trgovine.

Enes Goran je smijenjen poslije dešavanja u Banjskoj tačnije 27.10.2023 godine.

Go to TOP