Duda Balje prijavila prijetnje: Osumnjičeni tvrdi da su u ljubavnoj vezi 6 godina

Poslanica Skupštine Kosova, koja predstavlja bošnjačku zajednicu Duda Balje prijavila je policiji da je nedavno bila suočena sa pritiscima, uznemiravanjem i prijetnjama od strane 42-godišnjeg muškarca, koji tvrdi da je nekoliko godina bio je u ljubavnoj vezi sa poslanicom Dudom Balje, javlja Signal iz svojih izvora unutar stranke poslanice Balje.

Poslanica Balje je prije nekoliko dana, zbog navodne zabrinutost prijavila policiji slučaj, ona je dalje zatražila zaštitu od uznemiravanja i ozbiljnih prijetnji po njen život, za koje kako ona tvrdi da je dobila od osumnjičenog B.S.

Nakon njene prijave odmah je aktivirana policija da se pod hitno uhapsi osumnjičeni, kome je nakon saslušanja, po nalogu državnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a u međuvremenu ( po hitnom postupku )je zatražena i odobrena mjera zadržavanja od 30 dana. .

Dalje”Signal” navodi da se poslanica Balje navodno, duže vrijeme suočavala sa uznemiravanjem, , a njena zabrinutost je bila jel je osumnjičeni navodno počeo da telefonira njenim saradnicima i njenom suprugu.

Objavljeni su detalji o ovom slučaju, koji vodi Osnovno tužilaštvo u Prištini, a djelimično je potvrdila i sama Duda Balje, kao i advokat osumnjičenog.

Ljudi bliski članovima stranke koju vodi Duda Balje, pod uslovima anonimnosti, prenijeli su detalje ovog slučaja koji je navodno uznemirio Dudu Balje i njenog supruga koji živi u Sjevernoj Makedoniji, koje je, navodno, osumnjičeni uznemiravao sa telefonskim pozivima. Osumnjičeni je već u pritvoru i protiv njega se vodi istraga zbog uznemiravanja i prijetnji. On je negirao iznesene sumnje i branio se tvrdnjom da se ne radi o uznemiravanju, već o intimnoj vezi, koja se naziva ljubavnom aferom.

To je potvrdio i advokat osumnjičenog, koji je dalje dodao da osumnjičeni B.S. imao intimnu odnosno ljubavnu vezu sa Dudom Balje… . U njegovim izjavama se spominje i da je bilo sastanaka, telefonskih poziva, razmjene SMS-ova.”

Prema prvim informacijama, poslanica Duda Balje već šest godina poznaje osumnjičenog, koji je iz Dečana, a odnedavno je živeo između Peći i Švajcarske, zbog posla kojim se bavi. On se dalje sumnjiči se da je kontinuirano vršio uznemiravanje i prijetio joj, kao i napominjanje da će, ukoliko odbije da komunicira sa njim objaviti intimne fotografije. i video zapise koje ima snjom.

Slučaj koji je prethodio hapšenju osumnjičenog dogodio u drugoj sedmici januara, kada je osumnjičeni, koji je pokušavao da stupi u vezu sa Dudom Balje, navodno joj prijetio životom on se sumnjiči da se Dudi Balje obratio rečima „Zabiću ti metak u lice“.

Napomena: Osoba koja je spomenuta u ovom članku smatra se nevinom sve dok se njena krivica ne dokaže pravosnažnom sudskom odlukom.

Povezane vijesti

Go to TOP