Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

VIDEO: Ostvaren ludi plan Putina i njegovih Noćnih Vukova: Podignut spomenik ratnom zločincu i diktatoru Slobodanu Miloševiću u Moskvi

Više od mesec dana se piše i najavljuje ludi plan Moskve o hoće da podigne spomenik ratnom zločincu u Moskvi bivšem predsedniku SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću što je danas ostvareno u prisustvu Marko Milošević sina bivšeg ratnog zločinca i diktatora i predsednika Srbije i Savezne republike Jugoslavije Slobodana Miloševića koji se u javnosti pojavio nakon više od 20 godina.

U trenutku do se aktuelni srbijanski predsednik Aleksandar Vučić nalazio u ambasadi Rusije u Beogradu povodom proslave Dana Rusije (12 juni) na 14 juni.

A sa teritorije Republike Kosova kidnapovano troje pograničnih policajca sa izmišljenim scenariom “terorizam” unutar granica Republike Kosova od strane srbijanskih specijalnih vojnih jedinica Kobra.

U danu kada je sazvana sednica srbijanske Skupštine za Vučićev stranačkog kolegu ministra policije i bivšeg direktora BIA za njegovu smenu. Srbijanska policija je izašla sa bizarnom tvrdnjom da su uhapsili navodne “teroriste” – „do zuba naoružane“ pripadnike “Specijalne”(pogranične) policije Kosova, na teritoriji Srbije.

Republički ministar MUP-a Dželjalj Svečlja, je demantovao te informacije MUP Srbije, tvrdeći da je ovde reč o pograničnim policajcima, koji su se „nalazili duboko na teritoriji Kosova, na statičnom kontrolnom punktu, obavljajući svoje redovne dužnosti: sprečavanje krijumčarenja robe, ilegalnih ulazaka i slično.

On navodi da ih je srbijanska policija kidnapovala, što direktor Kancelarije za Kosovo Vlade Srbije, Petar Petković oštro demantuje, tvrdeći da su uhapšeni R. Z, B. S. i M. Š. i da srbijanska policija „nogom nije kročila na teritoriju Kosova“ i da nisu prekoračili ni milimetar granice i da nisu prekršili vojno-tehnički(kapitulaciju) sporazum iz Kumanova, ni Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Nakon hapšenja lidera paralelne strukture “Civilna Zaštita” Miluna Milenkovića Luneta u Severnoj Mitrovici osumnjičenog za organizaciju napada na snage KFOR-a međunarodne mirovne misije NATO saveza u Zvečanu. Kada je povređeno 30 vojnika NATO Saveza od čega tri iz Mađarske vatrenim oružjem, te policiju Kosova i novinare. Te napad na pripadnike Izborne Komisije Kosova i dva građana kosovske Albance pre desetak dana.

Marko Milošević je prisustvovao otkrivanju spomenika ocu na trgu Evropa u Moskvi kao simbola borbe protiv NATO-a po zamisli Kremlja.

U društvu osnivača i vođe kriminalne proputinovske grupe pod krinkom moto kluba „Noćni vukovi“ Aleksandra Zaldostanova.

Zaldostanov je bilzak prijatelj autokratskog predsjednika Ruskog Saveza Vladimir Putina prenosi Kosova.info

Milošević za kojim je raspisana interpolova poternica je na poziv Zaldostanova održao je kratak govor čiji je video snimak isplivao u javnost.

„Kao što je na ovoj tabli napisano, mi smo nažalost bili proba onoga što se dogodilo u Rusiji(Putin započeo rat u Ukrajini) i što se sada događa(agresija ruskih vojnih i paravojnih snaga) u Ukrajini. Jugoslovenska kriza, jugoslovenski ratovi(Svi izazvani nezasitim ambicijama Miloševića) su isti, samo je ovo sada u Ukrajini ubrzana varijanta. Mi smo, nažalost, bitku izgubili, ali rat(Trebao bi neko javiti Vučiću da je Srbija potpisala kapitulaciju u ratu koji je njegov bivši šef izgubio), nadam se, nismo. Na našim greškama i na našoj sudbini, Rusi su naučili lekciju i pobedićemo! Za pobedu“, rekao je Marko Milošević, dok je neko pored njega dodao „Srbina čuva slava i Bog“, a Zaldastanov pokazao tri prsta.

Marko Milošević se u Srbiji sumnjiči za učešće u organizovanom kriminalu. Posle svrgavanja režima njegovog oca 5. oktobra 2.000. godine, otvorena je mogućnost za ispitivanje  poslovanja mlađeg Miloševića.

Međutim, on je samo dva dana kasnije napustio SR Jugoslaviju. Sa lažnim pasošem je pokušao da ode u Peking, ali je 9. oktobra deportovan u Rusiju.

Ukoliko bi Marko Milošević došao u Srbiju, on bi zbog raspisane poternice trebalo da bude uhapšen.

„Slobodan Milošević bio je predsednik SR Jugoslavije sve dok ga nije srušila revolucija 2000. Bio je odgovoran za desetine ratnih zločina srbijanskih policijskih, vojnih i paravojnih trupa u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Kosovu. Imao je na savesti desetine hiljada ljudi, ali za neke Srbe je heroj.

Bronzana skulptura nije iz Srbije, ali je delo beogradskog vajara Dragana Radenovića. Uskoro će biti prenesena u Moskvu. U domovini pokojnog diktatora već je postojala inicijativa za podizanje spomenika Miloševiću. Međutim, nakon što je usledio snažan protest, ideja nije ostvarena.“

Berliner kurir dalje piše da „prijatelji diktatora često i dalje tvrde da je Milošević ubijen u Hagu. U Rusiji, u vreme ruske agresije na Ukrajinu i umišljenog rata protiv NATO, teorije zavere nailaze na plodno tlo.“

Sledi citat politikologa Marata Baširova iz Moskve: „Milošević je bio prva žrtva zločinačkog NATO. Verovatno smo pogrešno procenili događaje kada su NATO snage između 24. marta i 10. juna 1999. godine bombardovale Jugoslaviju, Rusija je trebalo bolje da brani Miloševića.“

„Srpska vlada premijera Zorana Đinđića je 2001. uhapsila Slobodana Miloševića i izručila ga Međunarodnom krivičnom sudu za bivšu Jugoslaviju. Đinđić je ubijen u atentatu 2003. godine“.

Dokazi protiv Miloševića na suđenju u Hagu bili su ubedljivi: „Smatra se suodgovornim za teške ratne zločine, uključujući masakr u Srebrenici nad Bošnjacima, masakr u Vukovaru nad Hrvatima, proterivanje 800.000 kosovskih Albanaca, 170.000 Hrvata i hiljade drugih žrtava.“

„Jedini razlog zbog kojeg Milošević nije osuđen je što je pre donošenja presude preminuo od srčanog udara“.

Go to TOP