Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Srbija: „Sve mora da stane da bi otišla ova vlast“: Poslednja poruka organizatora uoči blokada 10 gradova u celoj Srbiji

Osmi protest “Srbija protiv nasilja” počeće u 18 sati u deset gradova širom Srbije, a jedan od organizatora, Srđan Milivojević ističe da protesti moraju da se prošire po celoj Srbiji jer da bi vlast otišla, prema njegovim rečima, očigledno sve mora da stane.

Milivojević ističe da će on danas biti na protestu u Nišu, gde će još jednom biti organizovana blokada.

„Danas ću biti u Nišu na protestu i to je veoma važno da bi se građanima pokazalo da je poslanicima i organizatorima protesta stalo da protesti uspeju širom Srbije. Očekujem da protest u Beograd proteken bez incidenata, a da se pošalje jasna poruka režimu da ovo više nije privatna država Aleksandra Vučića. Za ovaj protest ponovo su pozive pored nas iz opozicije uputili i Aleksandar Vučić i Ana Brnabić koji nastavljaju da vređaju građane koji protestuju, da nas prebrojavaju, da nas naziaju ustašava i mudžahedinima. Koriste davno napušten vokabular koji oni nikada nisu napustili“, kaže Milivojević za Novu i dodaje:

„Očigledno je vreme da se protesti ne samo omasove, već i prošire po celoj Srbiji jer je očigledno da bi oni otišli, Srbija mora da stane“, zaključuje Milivojević.

Današnji protest „Srbija protiv nasilja“ počeće u 18 sati, a građani će u Beogradu šetati od zgrade Skupštine do Autokomande, gde će autoput biti blokiran do 21 sat.

Šetnja će ići od Skupštine, preko Ulice kneza Miloša, do Vlade Srbije, zatim Nemanjinom do Slavije i Autokomande.

„Trasa će ovog puta biti duža za nekih 400 metara nego prethodne nedelje. Molim građane da se nakon blokiranja Autokomade rasporede ka Mostaru, kako bi svi mogli da uđu i učestvuju u blokadi“, rekao je na konferenciji za medije šef Zeleno-leve poslaničke grupe Ne davimo Beograd Radomir Lazović.

Na protestu u Beogradu okupljenima će se obratiti sportski komentator Smiljan Banjac i dva predstavnika studenata.

Kako nam je rečeno iz organizacije, fokus će ovoga puta biti na šetnji i blokadi, ali ne isključuje se mogućnost da se na narednim protestima ponovo obrate žrtve režima, glumci i druge poznate ličnosti.

Pored Beograda, Novog sada, Niša i Kragujevca, tu su i Kraljevo, Leskovac, Šabac, Zrenjanin, Pirot i Subotica.

Top teme i naslovi u Srbiji pred masovne proteste osme po redu Srbija protiv nasilja:

  • Ko i šta je “duboka” država?
  • Srbija ozbilja država
  • Mališani koji su se utopili na kopu sami krivi
  • Srbijanske službe bezbednosti su najbolje u regionu
  • Krše izbornu šutnju sa informacijama o favoritima ko je šta i zašto u Grčkoj, ko će dominirati kao što uobičajeno to rade i za Severnu Makedoniju, Crnu Goru, BiH, Kosovo i td. Uz tvrdnju da moguće da se osvoji apsolutna većina a misli na nadpolovičnu,
  • Uhapšen otac “četvoro dece” koji od ranog jutra umesto da bude u JKP Standard radi u svojoj autopraonici u Severnoj Mitrovici
  • Vojni “stručnajci i eksperti” povodom konflikta unutar ruskih oružanih snaga
  • Aljbin Kurti i njegov kabinet krivi za sve i svašta.
  • Petković izneo “dokaze” zapravo raznorazne teorije zavere
  • Naslovi koji su čitavo vreme prisutni u Srbiji šta i ko je “duboka država”,
Go to TOP