Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Redžepi sa Austrijskom delegacijom o saradnji i podršci radi jačanja položaja nevećinskih zajednica u zemlji

Priština,20.06.2023 Autor: Berzat Berzati

U sklopu svakodnevnih aktivnosti u okviru resora zamenica premjera Emilija Redžepi sa ministrima iz nevećinskih zajednica Nenadom Rašićem i Eljbertom Krasnićijem održala sastanak sa visokom delegacijom Parlamenta Austrije prenosi Kosova.info

Tokom sastanaka osim aktuelnosti prema rečima Redžepi sa parlamentarcima bilo reći o saradnji vezano za inkluziju nevećinskih zajednica i odličnim mogućnostima u narednom periodu.

“Veoma mi je drago da sam imala prijatan susret sa austrijskim parlamentarcima i dragim prijateljima Kosova! Kao zamenica premijera, zajedno sa ministrom Rašićem i ministrom Krasniqijem, imala sam zadovoljstvo da razgovaram o aktuelnoj situaciji u našoj državi, kao i o položaju nevećinskih zajednica na Kosovu i njihovoj integraciji u naše društvo.” rekla je.

I ocenila sastanak optimalnom mogućnošću za pripadnike nevećinskih zajednica u našoj zemlji uz saradnju sa prijateljskom državom. “Sveobuhvatna diskusija otvorila je put za razmenu ideja i zajedničko delovanje u cilju jačanja međusobne podrške. Uverena sam da će ovaj sastanak dodatno ojačati naše veze i unaprediti našu saradnju. Hvala vam, dragi prijatelji, na vašoj posvećenosti i podršci!” zaključila je porukom:

Go to TOP