Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Redžepi: Jedan od ključnih prioriteta Republičke Vlade deonica Prizren-Rečane-Prevalac

Prizren, 27.07.2023
Autor: Berzat Berzati

U sklopu aktivnosti kabineta zamenice premijera Emilije Redžepi ona je danas boravila u službenoj poseti Rečanu, gde je otpočeta druga faza unapređenja putne infrastrukture u ovom većinski kosovskim Bošnjacima naseljenom kraju.

Imajući u vidu potrebu za kvalitetnom infrastrukturom i ne samo podpredsednica Vlade Redžepi koja je ove godine otvorila par projekata u saradnji sa međunarodnim organizacijama u ovom kraju ali i šire, te podržala rad privrednika, socijalnih kategorija bilo preko izgradnje kuća ili stipendija prenosi Kosova.info

Tokom današnjeg dana Redžepi se oglasila saopštenjem za javnost i najavila novu fazu na jedinom putu koji omogućava da region Župe ali i čitav zahvat između Prizrena i Uroševca povezuje više multietničkih sredina u našoj zemlju, imajući u vidu značaj kvalitetne infrastrukture za razvoj područja te potencijalne investicije u prelepe krajolike Šare.

“Počelo je asfaltiranje druge deonice puta Prizren-Rečane- Prevalac, jedan od prioritetnijih projekata vlade Republike Kosova koji ima ključnu ulogu u unapređenju lokalne infrastrukture i povećanju bezbednosti u saobraćaju.” rekla je.

I naglasila da su očekivanja usmerena u pravcu socijalne inkluzije i ekonomskog razvoja.

“Verujemo da će ovaj korak doneti mnoge benefite našoj zajednici i stvoriti bolje uslove za sve građane koji koriste ovu važnu saobraćajnicu.” istakla je.

Takođe u što skorijem periodu biće objavljena izjava koju je zamenica premijera Emilija Redžepi dala ekskluzivno za Kosova.info.

Go to TOP