Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Nedelju dana kružio eksplicitni video: Kako se može osim što je ostao bez posla gradonačelnik Kuksa ima problema sa potencijom?

Ni ostavka ni smjena iz vlade neće spasiti bivšeg gradonačelnika Kuksa, Safeta Đicija, od suočavanja sa pravdom tvrdi se u javnom mnjenju Albanije prenosi Kosova.info

Specijalno tužilaštvo Albanije, koje je započelo istrage uglavnom čim je na internetu objavljen snimak bivšeg gradonačelnika Kuksa kako ima oralni seksualni odnos sa mlađom ženskom osobom u kabinetu, trebalo bi da sasluša Safeta Gjičina.

Između ostalog, STA je zatražio i svedočenje žene koja se pojavljuje na video isečku zajedno sa Đicom, za koju se sumnja da je ona autor skrivenom kamerom u torbi.

Seksualni skandal istražuje tužilac Manjola Kajana, koji je započeo provjere kako bi vidio krivičnu odgovornost bivšeg gradonačelnika u konkretnom slučaju zloupotrebe službenog položaja, ali i istragu u vezi sa bilo kakvom zamkom koja mu je postavljena radi ucjene u zamjenu za druge usluge koje mogu biti povezane s njegovom kancelarijom. O

vakvu tvrdnju indirektno je iznio i sam Safet Gjici u izjavi o ostavci koju je podijelio na svom Facebook profilu, koji je nakon skandala odlučio da blokira komentare građana na mreži. Đici je rekao da je neko vrijeme bio u intimnoj vezi sa djevojkom o kojoj je riječ, ali je govorio o političkom scenariju protivnika kada je rekao da su ga stavili u zamku i da je previše lakovjeran da bi postao plijen.

STA istražuje kako bi otkrio prve koji su objavili i masovno podjelili video, a na kraju je objavljen u nekoliko medija, ali čak ni u Report Tv i Shqiptarja.com, koji su iz etičkih razloga odlučili da ne emituju video. Istražitelji rade na pronalaženju originalnog videa, kao i kamere kojom je snimljen.

Video koji izgleda kao amaterski snimak nosi datum 6. jun, a sumnja se, kako tvrde neki nepotvrđeni izvori, da snimak kruži već nedelju dana i da je poslat i bivšem gradonačelniku da ga preko njega ucenjuje. Ali da li je prije prikazivanja videa znao ili ne da je snimljen kako ima seksualni odnos doduše na nekovencionalni način u kabinetu kao gradonačelnik pograničnog gradića Kuks koji se nalazi nasuprot grada Prizren na Kosovu.

Ali do sada nema prijava ili podizanja krivičnih prijava od sada bivšeg gradonačelnika Đicija iz partije Edi Rame u slučaju da su ga ucenjivali objavljivanjem ovog videa.

Neki onlajn mediji su dosta pisali o ženi na videu, otkrivajući “identitet”. Drugi terete tamošnju obavještajnu koji su “infiltrirani” u nekoliko emisija koje se bave istraživačkim novinarstvom. Dok treći pominju kriminalne grupe radi novca i uticaja i tako u nedogled.

Go to TOP