Ekskluzivno: Potpredsjednik Srpske Liste, Milan Radojičić ranjen u jučerašnom napadu na policiju

Milan Radojičić je teško ranjen. Ovo navode pouzdani izvori Kosova.info.

Kako tvrde ovi izvori, on se već nalazi na liječenju u Vojnoj bolnici u Beogradu.

Također se saznaje da je cijelo odjeljenje bolnice blokirano zbog njegovog zbrinjavanja i vjeruje se da je van životne opasnosti. Izvor navodi da je njegovim dolaskom cijeli sprat blokiran od razne vrste osiguranja, manji broj uniformisanih policajaca ali veliki broj službenika sigurnosti u civilu se nalazi u tom dijelu Vojne Bolnice.

Dok Bosanskohercegovački medij “Istraga” javlja da je među ranjenim napadačima u Banjskoj kod Zvečana i potpredsjednik Srpske liste Milan Radojičić.

Milan Radojičić, za kojim kosovske vlasti odavno traže i na crnoj listi Amerike, nalazi se u Srbiji i nalazi se na liječenju u bolnici, piše medij “Istraga”.

Taj medij navodi da je on u nekoliko navrata pokušavao da kontaktira Radojičića, ali mu je prvo nepoznata osoba koja se javila na telefon rekla da “nije Radojičić”, dok je kasnije ista osoba tvrdila da je Radojičić dobro.

Ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja potvrdio je danas da su dokumenti Milana Radojičića pronađeni i u vozilima zaplenjenim u Banjskoj.

“U ovim materijalima pronašli smo i dokumente zločinca koji se takođe nalazi na crnoj listi SAD Milana Radojičića, ovi dokumenti dokazuju njegovu povezanost ili direktno učešće u ovoj akciji”, rekao je Svečlja novinarima dok je predstavljao oružje koje je juče oduzeto. na sjeveru.

Go to TOP