U jednom od automobila zaplenjenih pronađena su dokumenta Milana Radoičića

Za luksuzni automobil tipa “mercedes G-klase”, koji je zaplijenjen i izložen u policijskom kampu “Enver Zymeri”, sumnja se da pripada Milanu Radoičiću, kojeg traži kosovsko pravosuđe.

Unutar ovog automobila pronađeno je više dokumenata o posjedovanju oružja sa imenom Millan Radoičić. Ovaj automobil i još 23 vozila teroristička grupa ostavila je sinoć u Banjskoj nakon kontinuiranog napada na policiju od ranih jutarnjih sati.

Ministar unutrašnjih poslova Đeljalj Svečlja, predstavio je danas spisak službenih dozvola Srbije datih Radoičiću i spisak naoružanja koje posjeduje.
“U ovim materijalima pronašli smo i dokumente zločinca Millana Radoičića koji dokazuju njegovu povezanost ili direktno učešće u ovoj akciji. On je potpredsjednik Srpske liste, koja je u koordinaciji sa Aleksandrom Vučićem“, rekao je on.

Teška vozila, mitraljezi, bacači granata, ručne bombe, kalašnjikovi, dugo i kratko oružje, uniforme, maske, municija, policija je od juče popodne pronašla i zapljenila sve ovo vojno oružje pripadalo je terorističkoj grupi koja je prvobitno ubila jednog policajca. ranila još jednog i potom idu u Banjsku, gdje su ostali nekoliko sati ali većina ih je pobjegla.

Posljednja informacija kojom Kosova.info raspolaže je da je u okolini Banjske u popodnevnim satima pronađeno i vozilo sa oružjem koje je danas na putu prema Izvoru. te da se sumnja da ga je grupa ostavila na cesti prilikom bjekstva.

U međuvremenu, KALLXO.com je objavio fotografije dokumenta koji je pronađen u automobilu marke “mercedes G-klase”, zaplenjenom u akciji policije a danas izloženom u policijskom kampu “Enver Zymeri”.

Go to TOP