Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Amputirana noga Mađarskom vojniku KFOR-a koji je povrijeđen tokom napada od strane Srba u Zvečanu

Mađarski mediji Telex javili su da su neki od ranjenih mađarskih vojnika avionom nacionalne odbrane odmah sutradan prebačeni u Mađarsku, a tadašnji ministar nacionalne odbrane Kristóf Szalay-Bobrovniczky prijavio je ukupno 27 ranjenih vojnika.

Ministarstvo je saopštilo da se većina vojnika vratila svojim kućama, ali je stanje dvojice vojnika i dalje teško i oni se i dalje leče u bolnici.

“Za njihov oporavak, mađarske odbrambene snage i vojni ljekari čine sve do maksimuma. Uprkos visokom stepenu medicinske nege, nakon preliminarnih konsultacija sa pacijentom, uzimajući u obzir rezultate tretmana od povrede, u jednom od slučajeva bila je neophodna amputacija ekstremiteta, koja je obavljena u petak na Nacionalnoj rehabilitaciji. Institute Medical. Operacija je prošla dobro, stanje pacijenta je stabilno”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Na protestu 29. maja na severu, u mestu Zvečan, Srbi su jakim predmetima napali vojnike KFOR-a, dok su stajali ispred zgrade opštine.

NATO mirovna misija je intervenisala nakon što ih je unapred upozorila, ali oni nisu poslušali. Suzavac, vatra i oblaci dima zahvatili su područje, a čule su se i sirene i eksplozije.

Go to TOP