Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Zuckerberg otkrio zašto nosi jednostavne majice na posao

Osnivač Facebooka i multimilijarder Mark Zuckerberg (38) često je viđen u jednostavnim majicama, a otkrio je jednom zašto baš u takvima odlazi na posao.

“Stvarno želim pojednostaviti svoj život kako bih morao donositi što manje odluka o bilo čemu osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici”, rekao je, dodajući kako u ormaru ima više istih majica.

“Ja sam u stvarno sretnoj poziciji jer se svaki dan mogu probuditi i služiti više od milijardu ljudi”, zaključio je, kako prenosi Workopolis.

Otkrio je i kako ono što se može činiti kao najjednostavnija odluka, poput odabira što ćete doručkovati ili šta ćete odjenuti svako jutro, može potrošiti nepotrebnu energiju.

“Osjećam kao da ne radim svoj posao ako dio energije trošim na stvari koje su glupe ili neozbiljne”, dodao je Zuckerberg.

Podsjetimo, Mark i supruga Priscilla ove godine su dobili treću djevojčicu. Par je vijest podijelio na društvenim mrežama.

“Dobrodošla na svijet, Aurelia Chan Zuckerberg! Ti si takav maleni blagoslov”, napisali su krajem marta.

Go to TOP