Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Zolje, ose, eksploziv – Policija zaplenila veliku količinu naoružanja i eksploziva na severu Kosova: Svečlja: Sprečili smo teroristički napad!!!

Republički ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja rekao je da je policija Kosova sprečila teroristički napad, zaplenivši veliku količinu oružja i eksploziva, a sve ovo neposredno pred kurban Bajramski blagdan ali i proslave Vidovdana koji se koristi kao politički okidač o strane srbijanske vlasti u Takovskoj za podgrevanje netrpeljivosti i tenzija prenosi Kosova.info

Ministar Svečlja je rekao da je zaplenjeno oružje identifikovano u vozilu beogradskih registarskih oznaka, 100 metara od ulaska u opštinu Zvečan gde su podsećanja radi bili najagresivniji protesti maskiranih kriminalnih pripadnika paralelnih institucija Srbije na Kosovu kojom prilikom je povređeno 30 vojnika KFOR međunarodne mirovne misije NATO saveza, policija Kosova, novinari ali i više desetina kosovskih Srba.

„Zahvaljujući intenzivnom angažovanju specijalizovanih jedinica policije Kosova i dobijenim informacijama/obaveštajnim podacima, danas je, na oko 100 metara od opštine Zvečan, identifikovan automobil beogradskih registarskih oznaka u kome su bile veće količine oružja, eksplozivnih naprava i raznih municiju, uključujući Zolje, Ose, eksploziv, automatsko oružje, značajnu količinu municije, šok bombe, vojne uniforme i torbe”, rekao je Svečlja.

Svečlja je naveo da su sva ova sredstva bila namenjena za izvođenje terorističkih napada na građane i institucije Republike.

„Sva ova sredstva su bila namenjena i služe za izvođenje terorističkih napada na građane i institucije Republike Kosovo. Ovo je još jedan dokaz da Srbija kroz ovakve grupe i organizacije ima za cilj da destabilizuje našu zemlju. Kosovska policija, zajedno sa svim ostalim bezbednosnim agencijama, nastavlja sa naporima da spreči svaki mogući čin koji ima za cilj da nanese štetu bezbednosti naše zemlje”, istakao je.

„Ovaj slučaj potvrđuje informaciju koju su dobile bezbednosne institucije Republike Kosovo da su tokom poslednjih nedelja automobili i druga vozila sa vojnim oružjem ušli na Kosovo sa teritorije Srbije“, napisao je na kraju Svečlja.

Go to TOP