Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Zatražio sam od Abdižikua da se distancira od govora Muhadžerija

Novinar Imer Muškoljaj zatražio je od predsednika opozicionog LDK-a Ljumir Abdidžikua da se ogradi od skandalozne izjave gradonačelnika Peći Gazmend Muhadžerija koji je ujedno i visoki funkcioner LDK-a koji je uporedio u utorak pristup Vlade Kosova na severu koju vodi Aljbin Kurti sa nekadašnjim pristupom Balkanskog kasapina Slobodana Miloševića nad kosovskim Albancima prenosi Kosova.info

Muškoljaj, rekao je da je pokrenuo ovo pitanje u diskusiji na sastanku koji je danas organizovao Ljumir Abiddžiku sa komentatorima i novinarima. On je rekao da “nema komentara” ako je alternativa LDK da se suoči sa političkom situacijom u zemlji slična pristupu Muhadžerija.

„Zamolio sam Ljumira Abdidžikua da se on i LDK distanciraju od ovog opasnog jezika Muhadžerija. Ako je ovakav pristup mentalitet „alternative“ LDK, onda nemam komentar“, rekao je on.

Međutim, novinar nije objasnio kakav je odgovor dobio od Abidžika, ili od Gazmend Muhadžerija, koji je takođe bio prisutan na sastank.

Čitav post Imer Muškoljaja:

Odgovorio sam pozitivno na poziv LDK za razgovor sa novinarima i liderima javnog mnjenja. Tako sam postupio i kada me je Pokret Samoopredeljenje pozvao, jer su bili u opoziciji. Odazivaću se i na druge slične pozive – čak i Vlade.

Ne vidim ništa loše u slušanju i razmjeni ideja. Čak se i misli ne sudaraju. Nisam bojkotovao sastanak iako je bio prisutan i Gazmend Muhadžeri, koji je prethodne noći napravio skandalozno poređenje približavanja Aljbina Kurtija severu sa Slobodanom Miloševićem. Pitao sam Ljumir Abdidžikua da se on i LDK distanciraju od ovog opasnog jezika Muhadžerija. Ako je ovaj pristup način razmišljanja “alternative” LDK, onda nemam komentar.

Go to TOP