Viralno: TV moderatorica objavila fotografije bez Photoshopa u bikiniju: “Ovako izgleda žensko tijelo”!!!

Američka voditeljica Carly Weinstein objavila je na svom Instagramu fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a one su brzo postale viralne.

Na Instagramu je dobila više od 27 hiljada lajkova te izazvale brojne komentare žena koje su joj zahvaljivale na tome što promovira realističnu sliku ženskog tijela.

“Objavila sam fotografiju u bikiniju i postala je viralna zbog toga kako moje tijelo izgleda. Toliko ljudi je pisalo da ovako izgleda pravo žensko tijelo ili da konačno vide tijelo koje liči na njihovo. Ja sam samo uživala u svom kupaćem kostimu pokazujući kako lijepo izgledam, nisam uopće razmišljala o tome”, napisala je na Instagramu.

Objasnila je i kako nije riječ samo o veličini njezinog tijela, već i činjenici da je pokazala i nedostatke s kojima se brojne djevojke i žene suočavaju, poput celulita i modrica te dodala kako su žene “umorne od nametanja kulturnih standarda ljepote.

@carlyweinstein1 My take on self-acceptance & body image. #greenscreen #selflove #selfacceptance #bodyneutrality #bodyimageissues ♬ original sound – Carly Weinstein

“Ja sam poput vas – ne sviđa mi se uvijek odraz u ogledalu i to je u redu. Ali želim vas podsjetiti da, bez obzira na to kako izgledate izvana, to vas ne određuje kao ljudsko biće. Da, svi želimo dobro izgledati ovog ljeta, ali ako se probudite i ne osjećate dobro zbog svog izgleda, nije kraj svijeta”, dodala je.

“Niko vas neće pamtiti zbog vašeg izgleda, već utjecaja koji ste imali na druge”, zaključila je.

“Umorni smo od filtera i fotošopiranja slika prije nego što ih objavimo, ovo je tako osvježavajuće i stvarno”, “Osjećam kao da samo vidimo ekstreme kao što su vitki ili plus size modeli, ali ništa između” i “Svaka djevojka treba ovo čuti”, neke su od pozitivnih reakcija na njen video objavljen na TikToku.

Go to TOP