Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Video: Policija Kosova zaustavila Vučićevog sina(25) i naredili da skine majcu sa provokativnim natpisom: Predaja nije opcija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je policija Kosova zaustavila njegovog sina Danila(25) koji je krenuo u posjetu manastiru Gračanica na Kosovu, a povodom proslave vjerskog praznika Vidovdana u majci sa provokativnim natpisom koji dovodi u pitanje poslednji rat prenosi Kosova.info

Po završetku procesije i ceremonije SPC Srbije u manastiru Gračanici saobraćajna patrola je zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije Danilo Vučić(25) koji je bio sa višedesetina pripadnika obezbeđenja naredili da skine majcu sa provokativnom političkom porukom iz poslednjeg rata na Kosovu koji je Srbija kao i sve ostale koje je započeo Balkanski kasapin Milošević izgubila.

“Tri puta su zaustavljali i pretresali automobil, maltretirali, to im je posao, samo neka nastave. Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti, nije tako hrabar kada je u mom društvu. Dobro kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj djeci onda je to okej. Samo neka nastavi, Danilo nije mali, malo je hrabriji od Albina Kurtija”, rekao je Vučić.

Kosovski mediji su prenijeli da je Policija Kosova Vučićevog sina natjerala da skine majicu sa porukom “Predaja nije opcija”.

Kosovska komercijalna televizija na albanskom TV Dukađini objavila je večeras video snimak na kojem se vide pripadnici Policije Kosova kako zaustavljaju Danila Vučića, a kako bi mu skinula majicu sa, kako su kazali, političkim porukama protiv Kosova.

Go to TOP