Uroševac: Muškarac ubio suprugu i ranio jednu osobu u Centra za socijalni rad

Od posljedica pucnjave u Uroševcu, ovog petka u podne, ubijena je žena za koju se sumnja da je žrtva njenog supruga, a dok je brat žrtve ranjen u Centru za socijalni rad u Uroševcu, prenosi Kosova.info

Slučaj se dogodio u Centru za socijalni rad, a smrt žene konstatovali su na licu mjesta ljekari.

Inače, vijest je potvrdio je portparol policije za regiju Uroševca Kanun Veselji.

Njegova potpuna izjava:

Dana 12.04.2024. godine u 14:40 časova dobili smo informaciju da je došlo do pucnjave u Centru za socijalni rad u Uroševcu. Od posljedica pucnjave, jedna ženska osoba je preminula na licu mjesta. Ovo su potvrdili i prisutni ljekari, dok je povređena muška osoba, koja je upućena u Urgentni centar u Uroševcu.

Osumnjičeni se nakon ispaljivanja vatrenog oružja udaljio u nepoznatom pravcu. Policijske ekipe su odmah opkolile teren i u 15:15 uspjele uhapsiti osumnjičenog za ovaj događaj. Na mjestu događaja su istražni i kriminalistički timovi koji vrše uviđaj, a o svim policijskim radnjama obaviješten je državni tužilac.

Prema pisanju medija žrtva je 21 godišnja Erona Cokli.

Direktorka socijalnog rada, Adelina Redžepi, takođe je govorila o tragičnom slučaju u Uroševcu.

Redžepi je rekla da je osumnjičeni za ubistvo otišao sa dijetetom i da nije imao sukobe sa suprugom, ali kada se vratio u centar, započeli su sukob koji je završio ubistvom.

“Zaista nije bilo nikakvih sukoba, muž je od 13.00 došao po dijete, razgovarao je sa osobljem iz centra za socijalni rad, uzeo sina i izašao, vratio se i sastao se ispred ustanove sa žrtvom i dvoje mještana su se vratili u centar i odatle je počeo sukob. Bili su partneri nisu bili vjenčani“, rekla je Redžepi za medije.

Go to TOP