Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Urnebesna fotografija postala hit: Krava prišla SNSD-ovom plakatu i ‘poljubila’ Cvijanović, a Dodika…

Korisnici društvenih mreža su odmah počeli ostavljati zanimljive komentare, od toga da je krava prepoznala potencijal kandidata, do toga da je krava odlučila kome daje svoj glas

Kako predizborna kampanja ulazi u posljednjih deset dana, a izbori se bliže, u javnosti se pojavljuju različiti i brojni primjeri bespoštedne borbe za reklamni prostor, koji često bivaju na granici apsurda.

Moglo bi se to reći i za fotografiju koja se pojavila na društvenim mrežama, a nastala je, očito, negdje u Republici Srpskoj.

Naime, neko je “ulovio” trenutak kada krava prilazi izbornom plakatu prvih ljudi SNSD-a, Željke Cvijanović, kandidatkinje za člana Predsjedništva BiH, i Milorada Dodika koji ide u utrku za predsjednika RS, koji je, kako se čini, nalijepljen na vrata jedne štale.

Izborni plakat je izgleda privukao pažnju krave koja je dala “poljubac” Željki Cvijanović, dok je Dodika “zanemarila”.

Korisnici društvenih mreža su odmah počeli ostavljati zanimljive komentare, od toga da je krava prepoznala potencijal kandidata, do toga da je krava odlučila kome daje svoj glas.

Go to TOP