Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Svećlja reagovao zbog kidnapovanja trojice graničnih policajaca: Tražimo pomoć međunarodnog faktora da izvrši pritisak na Srbiju

Ministar unutrašnjih poslova zatražio je pomoć međunarodnog faktora da hitno pojača pritisak na Srbiju ne samo da oslobodi naše policajce već i da obustavi svoje provokacije.

„Dok se u našoj zemlji sprovodi red i zakon, zločinačka Srbija je ušla na teritoriju Kosova i kidnapovala 3 policajca Republike Kosovo, kršeći bilo koji sporazum i protivno bilo kom principu međunarodnih normi.
Bez ikakve sumnje, naši policajci su stacionirani duboko na teritoriji Republike Kosovo, na statičnom kontrolnom punktu, obavljajući svoje redovne dužnosti.
Srbija je i dalje uzročnik i čuvar zla u regionu i na Kosovu. Ne odustajemo pred kriminalcima i teroristima. Srbija ponovo pokazuje svoje pravo lice i to autokratske i agresivne države.
Tražimo od međunarodnog faktora da hitno pojača pritisak na Srbiju ne samo da oslobodi naše policajce već i da prekine sa svojim provokacijama.
Ovakvo kriminalno ponašanje Srbije nas ne zaustavlja na našem putu jačanja suvereniteta u zemlji“, piše Svečla u objavi.

Go to TOP