Svečlja objavljuje prizore na kojima se vidi Radojičić u manastiru Banjska

Ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja objavio je video snimak iz drona tokom policijske akcije u Banjskoj, na kojem je izjavo da Milan Radojičić, potpredsednik Srpske liste, koji se takođe nalazi i na crnoj listi Stejt departmenta Sjedinjenih Američkih Država i trezora Velike Britanije prenosi Kosova.info

On je istakao da je zapravo Radoičić vođa oružane terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku a više policajaca ranjeno ili povređeno.

“Ovo je još jedan dokaz njegove terorističke aktivnosti protiv Republike Kosovo. Potpredsjednik Srpske liste je vođa terorističkog napada i grupe terorista. Mapa terorističkog napada svakodnevno se pojašnjava: Aleksandar Vučić preko Srpske liste, a oni preko svog potpredsednika Radojčića, preduzeli su terorističku akciju protiv pravnog i ustavnog poretka Republike Kosovo, pokušavajući da destabilizuju našu Republiku. Dakle, Srpska lista svoje učešće na Kosovu vidi samo na teroristički način. Nisu uspjeli”, rekao je.

Proglašenje trodnevne žalosti Srbije i Srpske liste za teroristima koji su ubijeni u akciji policije, Svečlja je opisao kao pečat autorstva organizacije.

Go to TOP