Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

“Strateško partnerstvo”: Državni vrh Mađarske u Srbiji

Predsednica Mađarske Katalin Novak i premijer Viktor Orban, kao i članovi Vlade stigli su u posetu Srbiji, gde će danas na Paliću biti održana sednica Strateškog saveta za saradnju dve zemlje nakon partnerstva u 11 hidroelektrana i izgradnje skladišta za gas prenosi Kosova.info

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu napisao: Strateško partnerstvo, razumevanje, međusobno uvažavanje, bliskost i prijateljstvo Srbije i Mađarske, danas će biti ponovo potvrđeni i konkretizovani novim sporazumima i projektima, na dobrobit svih građana.

On je istakao da, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, sa Novak i Orbanom dogovaraju velike i važne projekte koji će dati dugoročan doprinos rastu i razvoju Srbije i Mađarske, ali i obezbediti sigurnost za naše građane u vremenima koja dolaze.

Time danas otvaraju još jedno poglavlje u saradnji i ispisuju novu istorijsku stranicu u odnosima dve zemlje. Živelo prijateljstvo Srbije i Mađarske, dodao je Vučić.

Go to TOP