Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Srbija: Osumnjičenom(33) za svirepo ubistvo partnera transrodne osobe preti doživotna robija: Pretvarao se da ne zna gde je Noa(Đorđe), a potom otkrio jezive detalje zločina!

Noa Milivojev (18) transrodna(LGBT) osoba rođen kao Đorđe Milivojev, za kojim se tragalo 20 dana, pronađen je mrtav u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda, zbog čega je uhapšen Ognjen D. (33). Ognjen D. se sumnjiči za svirepo ubistvo partnera zbog čega mu preti doživotni zatvor.

Ognjen D., koji se sumnjiči da je usmrtio Nou a potom telo raskomadao u nameri da sakrije tragove, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem. Reč je o muškarcu kod koga je u danu nestanka krenula Noa i sa kojim je bila u emotivnoj vezi.

On je saslušan i tokom istrage nestanka tiktokerke, međutim, sve vreme je tvrdio da Noa kobnog 17. juna nije stigla kod njega, iako je ona porodici rekla da ide kod dečka u Beograd.

Policija je uočila neslaganja u njegovim izjavama, a nakon što ga je policija pritisla, osumnjičeni je priznao da je ubio devojku. Sa druge strane, porodica ubijene devojke tvrdila je za medije da je Noa i ranije trpela nasilje od osumnjičenog.

Tokom istrage biće utvrđen motiv jezivog ubistva koje je uznemirilo javnost u Srbiji

„Osumnjičeni bi trebalo da bude saslušan, nakon čega će biti odlučeno o pritvoru. Sledi istraga tokom koje će biti ispitani svedoci koji su poznavali osumnjičenog i Nou, kao i stanari iz zgrade u kojoj se dogodio zločin. Zasad nije poznat motiv jezivog ubistva, a ukoliko se ispostavi da je okrivljeni počinio krivično delo za koje se tereti, preti mu kazna od 40 godina zatvora“, kaže izvor našeg lista.

Prema saznanjima Nove, dosad nije bilo prijava nasilja.

„Prema dosadašnjim informacijama, osumnjičeni nije bio prijavljivan za nasilje, odnosno nema evidentiranih prijava“, dodaje naš sagovornik.

Sa druge strane, kako su za Novu ispričali stanari zgrade u kojoj se dogodio zločin, često je policija morala da interveniše zbog buke u stanu osumnjičenog Ognjena D.

Podsetimo, Noa/Đorđe Milivojev(18) je transrodna osoba, a rođen u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ga/ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Telo žrtve otkriveno je juče u stanu u Ulici cara Lazara u centru Beograda, a osumnjičenom Ognjenu D. stavljene su lisice na ruke.

Go to TOP