Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Smenjena direktorica koja je poništila odluku o suspenziji radnih dozvola Kljan Kosova i Artmotion koja je sada ponovo na snazi

Zamjenica direktora ARBK-a Ljebibe Haljiti ponovo suspendovala radne dozvole za dve kompanije sa Kosova koje su negirale državnost kao što su Kljan Kosova i Artmotion prema rešenju koje je objavljeno.

Dok je pre par dana samo komercijalna televizijia Kljan Kosova ostala bez certifikata za rad a juče 22.06.2023 i kompanija Artmotion prenosi Kosova.info

Prema ovoj odluci, ARBK je u obavezi da sprovede ovu odluku. U obrazloženju odluke, između ostalog, stoji:

„Art Motion“ predstavlja „ozbiljnu pretnju po javnu bezbednost“ za koju smatra da je dokazana „kroz negiranje državnosti Republike Kosovo“ u registraciji.

U odluci se navodi da ovaj biznis ima za cilj da “destabilizuje institucije Republike Kosovo” kroz registraciju kao strani investitor kako bi uživao “sve pogodnosti koje donosi zakon na snazi”.

Nešto pre ovoga direktorica Pranvera Prestreši je smenjena sa položaja u ARBK zbog poništavanja odluke o suspenziji poslovnog certifikata kompanije Kljan Kosova.

U obrazloženju se navodi da je gđa. Prestreši je u srodstvu sa advokatom Bljerim Prestrešijem, koji je, advokat Kljan Kosova.

Go to TOP