Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Severna Mitrovica: Snažan prasak probudio stanovnike kod Tri solitera

U ranim jutranjim satima stanovnike Severne Mitrovice kod naselja Tri solitera probudio je snažan prasak za koji se špekulisalo da je eksplozija od strane lokalnih portala na osnovu informacija koje su dobili od građana. Te da je kao posledica bacanja bombe izgorelo jedno vozilo džip crne boje tipa Škoda. Međutim neposredno nakon primanja poziva u 12:52 policijske jedinice su prema saopštenju za medije izašle na lice mesta i opovrgle te tvrdnje prenosi Kosova.info

Na osnovu saopštenja iz policije KPS-a radi se zapravo o šok bombi i da nije primećena materijalna šteta bilo na vozilima ili okolnim objektima kod lokacije na kojoj je prijavljen incident sa glasnom eksplozijom nedaleko od Tri solitera odnosno stare tekije.

„Danas, 03.07.2023. godine oko 00:52, zaprimljena je informacija da se u ulici Kolašinska kod Tri solitera začula detonacija/eksplozija. Policijske jedinice su izašle i patrolirali tom lokacijom, istovremeno su razgovarali sa nekim građanima, ali nije bilo jasno gdje je lokacija na kojoj je došlo do detonacije/eksplozije”, kaže se u saopštenju za medije.

Go to TOP