Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Severna Mitrovica se pridružuje Asocijaciji Kosovskih Opština

Skupština opštine Severna Mitrovica donela je u petak glasanjem za učlanjenje opštine Severna Mitrovica u Asocijaciju opština Kosova. A vijest je objavila odbornica Pokreta Samoopredeljenje, Aida Dolji, koja je rekla da ovo glasanje pokazuje posvećenost i podršku snažnoj saradnji i jačanju lokalne uprave prenosi Kosova.info

Saradnja i koordinacija opština su od suštinskog značaja za suočavanje sa izazovima i izgradnju ujedinjenijeg i stabilnijeg društva za sve, rekla je ona.

„Danas je u Skupštini opštine, na severu Mitrovice, glasano za pripajanje severne opštine Mitrovica Zajednici opština Kosova. Ovo glasanje pokazuje posvećenost i podršku snažnoj saradnji i jačanju lokalne uprave. Saradnja i koordinacija opština su od suštinskog značaja za rješavanje izazova i izgradnju ujedinjenijeg i stabilnijeg društva za sve”, napisala je Aida Doli, općinska vijećnica na Facebooku.

Nakon toga, prema rečima predsjedavajućeg Asocijacije kosovskih opština Sazan Ibrahimija, odluka Skupštine opštine biće upućena Ministarstvu administracije lokalne samouprave, na ocenu zakonitosti, a zatim se očekuje da bude upućena u Asocijacija Kosovskih Opština na razmatranje.

Go to TOP