Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Sedmični horoskop: Ovnovi če imat žestok ritam, a evo ko će primiti uzbudljive novosti vezane za posao

Ovnovi će sa svih strana biti zasuti obavezama, a Blizanci će si nametnuti žestok ritam i postaviti pred sebe prevelike ciljeve. Rakovi i Lavovi primit će uzbudljive novosti vezane za posao ili plaću. Ljubavna zbivanja neće u potpunosti ispuniti očekivanja Škorpija jer će biti pomalo nerealna. Ovo je samo dio prognoza koje donosi veliki sedmični horoskop u nastavku:

Ovnovi će sa svih strana biti zasuti obavezama, no osjećajni život ispunjavat će ih zadovoljstvom. Partner će im biti velika podrška, a ni pokoja nesuglasica neće im narušiti uživanje u ljubavnom skladu. Pred samcima je početak vruće i intenzivne avanture. Preporučuje im se oprez prilikom sklapanja novih saradnji i potpisivanja ugovora. Privatni problemi mogli bi krajem sedmice nepovoljno utjecati na njihov radni učinak.

Bikovi će zahtijevati od partnera da se izjasni o svojim osjećajima. Samci će biti zavodljivi i razigrani, no povući će se ako osjete da druga stana želi nešto više od flerta. Nisu spremni pustiti nekog novog u svoj život. Ako traže posao ili razmišljaju o prelasku na drugo radno mjesto, očekuje ih zanimljiva ponuda. Spremni su za promjenu pa neće dugo oklijevati procijene li da će im na novom poslu biti zanimljivije i da im se pruža mogućnost napredovanja.

Blizancima će se događati mnogo toga odjednom pa neće imati puno vremena za razmišljanje. Ljubavna priča s osobom koja im se sviđa počinje se razvijati neočekivano brzo. Nametnut će si žestok ritam i postaviti pred sebe prevelike ciljeve. Neće željeti propustiti nijednu priliku, no neće uspjeti izvršiti sve preuzete zadatke u zadanom roku.

Rakovi su u potrazi za osobom koja im može pružiti sigurnost, ali će ih ujedno neodoljivo privlačiti i mentalno stimulirati. Nailazit će na ljude koji ne zadovoljavaju njihove kriterije pa će shvatiti da možda imaju prevelika očekivanja. Posjedovat će dovoljno koncentracije da odrade čak i zadatke koje inače ne preferiraju. Primit će uzbudljive novosti vezane za posao ili plaću.

Nadolazeća sedmica Lavovima će biti obilježena skladni trenuci s voljenim, a nisu isključene ni spontane zaruke ili odluka o zajedničkom useljenju. Samci mogu očekivati sudbonosan susret. Primit će povoljne novosti vezane za finansije, što bi moglo podrazumijevati povrat duga ili isplatu honorara. Neki će dobiti angažman na dodatnom projektu koji će im osigurati solidnu zaradu dok će obrtnici sklopiti dugoročnu saradnju.

Određeni događaj ili situacija potaknut će Djevicama sjećanje na bivšeg partnera. Možda je vrijeme da zatvore to poglavlje svog života i okrenu se novim iskustvima. Trebali bi početi intenzivnije raditi na ostvarenju profesionalnih i finansijskih ciljeva. Uz pomoć šarma i uvjerljivosti pridobit će naklonost radne okoline, što će im olakšati put do uspjeha.

Sadržajan društveni život ispunjen izlascima donosi Vagama novu simpatiju. Zavest će je kombinacijom samopouzdanja, šarma i smisla za humor. Vezane Vage imat će potrebu voditi glavnu riječ, na što partner neće samo tako pristati. Nepromišljenost i ishitrenost mogle bi im ugroziti priliku za profesionalni napredak. Trebali bi se suzdržati od sarkastičnih komentara i kritiziranja nadređenih. Doznaju li što ste im govorili iza leđa, to će vam sigurno zamjeriti.

Ljubavna zbivanja neće u potpunosti ispuniti očekivanja Škorpijajer će biti pomalo nerealna. Ako su upoznali osobu koja im je dala do znanja da želi samo neobaveznu zabavu, ne trebaju se nadati da će joj promijeniti mišljenje. U dugim vezama vodit će se borba za dominacijom. Ostvarivat će uspjeh uz podršku okoline. Nakon petka smanjit će im se entuzijazam i žar za isticanjem pa će se posvetiti manje zahtjevnim zadacima.

Strijelci će uprkos pokojoj razmirici biti bliski s partnerom. Odlazak na putovanje ili romantičan vikend pružit će im mnogo nezaboravnih trenutaka. Samci će često izlaziti i pohađati društvena događanja, a neko s kim se sprijatelje privući će ih u romantičnom smislu. Poslovne okolnosti iziskivat će više strpljenja i spremnosti na kompromis. Imat će dojam da ih na poslu ne poštuju, a neki će zbog neslaganja s kolegama ili šefom početi razmišljati o premještaju ili prekidu saradnje.

Jarci će poboljšati komunikaciju u vezi i početi rješavati nagomilane probleme. Samci će prilikom izlaska ili putovanja upoznati nekoga ko će ih privući. Svidjet će im se njegov avanturistički duh i opušten stav prema životu. Bit će nestrpljivi i željni što prije realizirati ideje, ali okolnosti na koje nemaju utjecaja pomrsit će im planove.

Vodolijama samcima će se pružiti prilika za ostvarenjem vruće, ali kratkotrajne avanture. Vezane Vodolije suočit će se s partnerovim osobinama koje im se neće svidjeti, no situacija će zahtijevati više prilagođavanja. Ne trebaju odustati ako ne uspiju isprve riješiti problem ili zadatak s kojim nemaju dovoljno iskustva. Kraj sedmice pogodan je za intelektualne i obrazovne aktivnosti.

Ribe će birati potencijalne partnere na temelju tjelesne privlačnosti. Iako je pred njima početak uzbudljive avanture, mali su izgledi da će se razviti u nešto ozbiljnije od flerta. U dugim vezama moguće su razmirice i ispadi ljubomore s obje strane. Poslovne aktivnosti zahtijevat će češću komunikaciju i saradnju s kolegama. Potkraj sedmice bavit će se pitanjima vezanim za nasljedstvo, imovinu ili osiguranje.

Go to TOP