Redžepi u službenoj poseti Restelici: Vlada Republike Kosova će uložiti sredstva i resurse, kako bismo zajedno unapredili kvalitet života u Restelici

Priredio Berzat Berzati

Prizren 03.12.2024

Danas 12. marta 2024. godine, zamenica premijera Emilija Redžepi sa direktorom KEDS-a su posetili selo Restelica u opštini Dragaš, gde se razgovaralo sa presednikom Hikmet Džindo i meštanima ovog sela.
Sa ciljem upoznavanja sa potrebama i problemima stanovnika najvećeg i najudaljenijih sela od administrativnog centra u Dragašu.

Jedan od ključnih problema koji su meštani istakli su nedostatak adekvatne električne infrastrukture koji je ujedno i decenijski problem. Redžepi je istakla da razume važnost pouzdane električne energije za normalan život i razvoj zajednice. Zamenica premijera Redžepi je istakla da će uložiti sve svoje kapacitete u izgradnju novog dalekovoda koji će osigurati stabilno snabdevanje električnom energijom za sve stanovnike Restelice.

Pored ovog problema, Redžepi je istakla da je svesna i drugih izazova s kojima se meštani Restelice suočavaju, poput potrebe za izgradnjom sportske sale i renoviranje puteva. Dalje je Redžepi istakla je da je njen kabinet razvio planove kako bi rešili ove probleme i unapredili kvalitet života u Restelici.

Vlada Republike Kosova će uložiti sredstva i resurse kako bismo zajedno ostvarili ove ciljeve.

Go to TOP