Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rama “uklanja” prepreku za sastanak i čeka potvrdu Kurtija

Vlada Albanije potpisala je 13 sporazuma između Albanije i Kosova, koji su planirani da budu potpisani na sastanku dve vlade 14. juna u Đakovici, rekao je premijer Edi Rama. Rama je rekao da očekuje da premijer Kosova potvrdi sastanak sa njim u četvrtak popodne, nakon potpisivanja od strane Vlade Albanije prenosi Kosova.info

On je dalje dodao da se sporazumi čekaju samo da stupe na snagu potpis vladinog kabineta Kosova.

„Posle nekog vremena u Skoplje da započnemo dvodnevnu posetu glavnim gradovima Zapadnog Balkana. Svih 13 sporazuma sa sastanka dve vlade koje smo potpisali jutros je dostavljeno Ministarstvu spoljnih poslova Kosova. Sa supotpisom kosovske strane, oni odmah stupaju na snagu. Ostajem u nadi da ćemo nakon otklanjanja zabrinutosti koju je javno izrazio premijerom Kurtijem za građane koji su spriječeni da imaju koristi od 13 sporazuma, imati i potvrdu sastanka sa Albinijem danas poslijepodne”, napisao je Rama na Twitteru.

Očekuje se da će premijer Albanije danas popodne boraviti u Prištini u okviru priprema za Berlinski proces, gdje su potvrđeni njegovi sastanci sa predsjednicom Vjosom Osmani Sadriu i predsjednikom Skupštine Gljaukom Konjufcom.

Premijer Kurti rekao je u srijedu da će se sastati s Ramom samo ako bude sastanka dvije Vlade Kosova i one Albanije koje je premijer Rama otkazao zbog situacije na sjeveru zemlje.

Go to TOP