Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

VIDEO: Prvog dana Kurban-Bajramskog blagdana premijer Kurti odnosi baklavu policajcima KPS-a u Severnoj Mitrovici, u pratnji Svečlje

Šef Republičke Vlade Kosova Aljbin Kurti saopštio je danas da je u poseti severu zemlje. Kurti je pokazao da su zajedno sa ministrom policije Dželjaljom Svečlom posetili jedinice policije KPS-a kod Dudinog krša ili Izvora Vitakuovih u Severnoj Mitrovici prenosi Kosova.info

Kurti je i policiji KPS-a doneo baklave povodom Kurban bajramskog blagdana, i rekao da je njihova visoka stručna sprema garancija za provođenje zakona i sigurnost koju nudi svim građanima bez razlike.

Kurti je u svom saopštenju naveo da su i oni boravili u bezbdnosntom kampu “Belvedere”.

“Baklave i slatkiši za naše policajce na sjeveru zemlje. Zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova, Dželjalj Svečljom i njegovim zamenikom, Bljerim Gašanijem, posetili smo naše jedinice u Izvora Vitakuovih. Visoka stručna sprema je garancija za primjenu zakona i sigurnost kao javnog dobra koje se nudi svim građanima bez razlike. Razgovor smo nastavili u centru “Belvedere” – napisao je Kurti.

Go to TOP