Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Prizren/ Manastirica: Sukob oko imovine u porodici Durmiši, policija uhapsila osumnjičene i oduzela vatreno oružje

Imovinski sporovi i dalje izazivaju brojne svađe i nevolje među građanima, koje često eskaliraju u ozbiljne prijetnje. Ovo se nedavno dogodilo u prizrenskom selu Manastirica, prenosi Kosova.info.

Iz izvora bliskim istrazi saznajemo da su članovi familije Durmiši bili umiješani u fizički obračun, jer im je jedan od njih navodno prijetio oružjem.

Izvori sa terena javljaju da je uhapšen Etuš Durmiši (60 godina) koji je završio u policijskom pritvoru, dok je Amit Durmiši intervjuisan kao osumnjičeni.

Cijela situacija se dogodila zbog spora oko imanja, gdje je 60-godišnjak navodno prvo vrijeđao još tri osobe, a potom ih navodno napao fizički.

Policijske jedinice su izašle na lice mjesta, gdje su sprovele u stanicu umiješane u slučaj, a od osumnjičenog Durmišija je oduzeto i vatreno oružje.

Po okončanju policijskih postupaka, tužilac je odredio zadržavanje 60-godišnjaka zbog sumnje da je počinio krivična djela “Neovlašćeno držanje, posjedovanje oružja” i “Laka tjelesna povreda”.

Napomena: Apostrofirane osobe u ovom članku smatraju se nevinim sve dok se njihova krivica ne dokaže pravosnažnom sudskom odlukom.

Go to TOP