Pogledajte čime je to bujna žena Kanjea Vesta oblijepila strateške dijelove

Supruga popularnog repera Kanjea Vesta (Kanye West), Bjanka Ćensori (Bianca Censori) šokirala je javnost nakon što se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija, na kojoj pozira u pomalo bizarnoj kreaciji.

Brend “Yeezy”

Bjanka je snimila reklamnu kampanju za Kanjeov brend “Yeezy” i za tu se svrhu oblijepila crnom tkaninom, koja joj je zapravo prekrila samo strateške dijelove, a onda naišla na brojne kritike pratilaca na profilu na Instagramu.

“Zbunjena sam… Nije li Kanje rekao da je Kim pogriješila kada je pozirala u zavodljivoj odjeći kada su bili u braku? Šta se od tada promijenilo s njegovim moralom i vrijednostima?”, “Ovo je odvratno! Svaki muškarac koji ima ženu ovako odjevenu, ne poštuje je. A svaka žena koja se ovako oblači ne poštuje samu sebe”, “Ovo nije uredu i krajnje je bez poštovanja”, “Nije mu se sviđalo kada je Kim pokazivala tijelo, a što je sada ovo?”, “Šta to, pobogu, ima na sebi?”, samo su neke od njih, piše Dnevnih.hr.

Pokazala obline

Kanje i Bjanka nedavno su snimljeni ispred jednog luksuznog italijanskog restorana, a ona je pritom pokazala obline u sportskom grudnjaku i uskim helankama u koje je zataknula mobitel.

Prema pisanju TMZ-a, par je navodno sklopio brak u januaru ove godine, a upoznali su se u njegovoj firmi u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je navodno magistrirala arhitekturu na Univerzitetu Melburn u Australiji.

Njeni prijatelji opisuju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kanje ponudio posao.

Brojna poređenja

Kanje je od 2014. do 2021. godine bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardašijan (Kardashian), s kojom je dobio četvero djece, a nakon što se pročulo da je s Bjankom, krenule su brojna poređenja njih dviju. Međutim, čini se kako je mlada Australka tome odlučila stati ukraj kada je svoju dugu kosu hrabro ošišala na dječačku frizuru. Detalje svog privatnog života inače čuva podalje od javnosti i ne pojavljuje se često u javnosti.

Go to TOP