Ovo je osumnjičeni za ubistvo 21 godišnje žene u Uroševcu

Ženu koja je danas ubijena u Centru za socijalni rad u Uroševcu navodno je ubio njen bivši patner.

Mediji javljaju da je osumnjičeni za ubistvo žene Valon Aliu, 36 godina, koji je pucao iz pištolja u svoju partnerku E.C., staru 21 godinu.

U međuvremenu, Osnovno tužilaštvo u Uroševcu oglasilo se saopštenjem povodom tragičnog događaja koji se danas dogodio u Uroševcu kada je ubijena žena za koju se sumnja da je njen bivši partner lišio života. U međuvremenu, u pucnjavi je povrijeđen i maloljetnik.

„Osnovno tužilaštvo u Uroševcu obavještava javnost da je danas oko 14:40 časova u ulici „Vëllezërit Gërvalla“ u Uroševcu, došlo do slučaja ubistva i prema prvim informacijama sumnja se da je uslijed pucnjave jedna osob preminula na licu mjesta, dok je još jedno lice – maloljetno brat žrtve, ranjeno. Osumnjičenom u ovom slučaju, inicijala V.A., odlukom državnog tužioca, određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično djelo „Ubistvo“ iz Krivičnog zakona Republike Kosovo. , saopštilo je tužilaštvo.

Ona dodaje da su na lice mesta izašli regionalni istražitelji Kosovske policije u Uroševcu, u koordinaciji sa Državnim tužiocem, a lekarska ekipa je konstatovala smrt žrtve.

U zakonskom roku, istom, Osnovno tužilaštvo u Uroševcu je saopštilo da će podneti zahtev za određivanje mere pritvora za navedeno krivično delo.

Go to TOP