Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Novi ep o Kosovu od aktuelnog srbijanskog predsednika Vučića: Moj sin rekao policiji na Kosovu “Moj otac je vaš predsednik”

O poslednjim dešavanjima tokom proslave Vidovdana koji se pokazao tragičnim za Balkanskog kasapina Slobodana Miloševića koji je otputovao na svoje poslednje putovanje u Hag na taj dan, zapravo inicijatora svih ratova u bivšoj SFR Jugoslaviji koji je ratne vatre zapalio istog dana.

Izgleda narednu epizodu pokušava da inicira njegov ministar propagande aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tata Danilu(25) koji se junački suprotstavio specijalnim jedinicama(zapravo patroli saobraćajne policije) i ostao bez majce u šorcu a ne zna se da li je tragičnije što je kao veliki vernik šetao u šorcu po manastiru Gračanica ili priča laži?

Vučić je na Instagramu nešto posle ponoći napisao novi ciklus Epa o Kosovu da je “tek tada saznao šta se desilo na Kosovu”.

„Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na Kosovu. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, policija Kosova je tražila su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo “Predaja nije opcija”. Danilo nije pristao, a onda su uperili “puške”(koja to policija u svetu koristi puške) u njega i pitali “Ime oca?” On je odgovorio:”Aleksandar! To je moj tata i “vaš” predsednik”! Majicu mu (ni)su skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!”, napisao je.

Go to TOP