Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Nije ni za početne postave, podbacio je u potpunosti kaže Kahveci

Legendarni turski nogometaš Nihat Kahveci žestoko je kritikovao bh. reprezentativca Miralema Pjanića i njegove igre koje pruža u dresu Bešiktaša. Kahveci se okomio na Pjanića nakon jučerašnjeg teškog poraza Bešiktaša na domaćem terenu od Kasimpaše (0:3).

Nakon dugo vremena, Pjanić je zaigrao od prve minute, ali svojom partijom nije oduševio Kahvecija i navijače Bešiktaša.

“Nakon duže pauze ne mogu reći da Pjanića uopšte vidim u startnih jedanaest u Bešiktašu. Nije pokazao svojim igrama da tu treba biti. U Bešiktašu igra veoma, veoma loše i to je činjenica. O Pjanićevoj biografiji niko ne može govoriti, ali nije na tom nivou. Kada je došao u klub svaki navijač Bešiktaša je bio iznenađen zbog toga. To je bio totalno neočekivan transfer, ali mora se priznati da Pjanić nije ispunio ni blizu ono što se očekivalo. Ni slobodni udarci mu više ne idu kako treba, a svi znamo kako ih je izvodio prije”, rekao je Kahveci.

Podsjetimo, Pjanić je prošle godine stigao na posudbu u Bešiktaš, a u junu će se prema važećem ugovoru vratiti u Barcelonu.

Za turski klub je odigrao 26 utakmica u kojima nije postigao pogodak te je zabilježio četiri asistencije. Jučer je zaigrao u prvom timu prvi put od 10. februara budući da je gotovo dva mjeseca bio povrijeđen.

Go to TOP