Muhadžeri zatečen: U poplavi stradala majka i dete, dvoje povređenih

Od posledica poplava, majka i petogodišnje dete su stradali u naselju “Aslan Češme u Peći. Smrt petogodišnjaka je potvrdila medicinska ekipa, dok su njegovu majku pronašle policijske jedinice oko 01:20, nakon što je prvobitno prijavljen nestanak, smrt žene je potvrdila i medicinska ekipa prenosi Kosova.info

Policija je takođe zatražila pomoć od jedinice za traganje i spasavanje KBS da izađe na lice mesta, u potragu za nestalom osobom (majkom petogodišnjaka).

Takođe, u naselju „Fidanište“ u Peći, dve osobe su zadobile telesne povrede, iste su upućene u regionalnu bolnicu u Peći, saopštava policija.

Gradonačelnik Gazmend Muhadžeri izrazio je šok zbog gubitka dva života (majke i sina) u Peći kao posledica poplava. Nije jasno šta će biti potrebno da od šoka i iznenađenja pređe na to da radi svoj posao i menadžira situacijom kako se ovi nemili incidenti ne bi ponavljali.

Muhadžeri je naveo da su ekipe na terenu i posmatraju situaciju izazvanu poplavama.

Veoma sam šokiran tragičnim slučajem koji se dogodio večeras u Peći kao posledica poplava, gde je takođe bilo izgubljenih dragocenih života! Ovo je ozbiljna i gorka situacija za naš grad.

U ovom teškom vremenu izražavam svoje najdublje saučešće i solidarnost. Nadam se da će imati snage da prevaziđu ovu situaciju.

Pomoć u teškim trenucima je neophodna. Naše ekipe su na terenu i prate situaciju uzrokovanu poplavama.

Go to TOP