Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ministarstvo zdravlja demantuje navode Srpske liste o snabdevanju kiseonikom

Ministarstvo zdravlja je zvaničnim saopštenjem odgovorilo Srpskoj listi, demantujući spekulacije ovog političkog subjekta da u bolnicama nema snabdevanja kiseonikom. Što je rezultat izjava predstavnika Srpske liste u prisustvu bivšeg politički imenovanog lica iz SAD koje su prema svemu sudeći dezinformacije prenosi Kosova.info

“Ministarstvo unutrašnjih poslova, u punoj koordinaciji sa Ministarstvom zdravlja, drugim nadležnim organima, preduzelo je sve radnje da kiseonik stigne u nadležne bolnice”, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo zdravlja takođe izjavljuje da je Carina obrađivala snabdevanje kiseonikom u skladu sa zahtevom i isti je otišao na odgovarajuće adrese.

„Republika Kosovo nikada nije razgovarala o zdravstvenim i humanitarnim pitanjima, bez obzira na okolnosti ili političke događaje. I, tako će uvijek biti“, naglašavaju između ostalog u Ministarstvu.

Ovo je čitavo saopštenje:

Želimo da obavestimo javnost da današnje izjave na konferenciji Srpske liste u vezi sa snabdevanjem bolnice kiseonikom ne stoje.

Ministarstvo zdravlja je juče primilo obaveštenje da kontingent sa snabdevanjem kiseonikom kreće ka Republici Kosovo, a nakon dobijanja ovog obaveštenja, kontaktirali smo Ministarstvo unutrašnjih poslova da stvori uslove za prolazak takvog tereta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u punoj koordinaciji sa Ministarstvom zdravlja, drugim nadležnim organima, preduzelo je sve radnje da kiseonik stigne do nadležnih bolnica.

Carina Kosova je danas, bez odlaganja, nastavila sa zahtevom, a tovar kiseonika je ušao u Republiku Kosovo i otišao na odgovarajuću adresu.

Republika Kosovo nikada nije razgovarala o zdravstvenim i humanitarnim pitanjima, bez obzira na okolnosti ili političke događaje. I tako će uvijek biti.

Go to TOP