Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ministar Rašić u Leposaviću sa građanima o potrebama i zahtevima, prisutan i Krasnići

Leposavić, 03.08.2023
Autor: Berzat Berzati

Ministar za zajednice i povratak Nenad Rašić u sklopu redovnih aktivnosti ministarstva za zajednice i povratak i resorom za koji je zadužen u podršci zajednicama. Danas je u pratnji ministra administracije lokalne samouprave, Eljbertom Krasnićijem, boravio je danas u opštini Leposavić te naseljima Lešak gde je razgovarao sa građanima o njihovim potrebama, zahtevima i predlozima prenosi Kosova.info

Ostali su u Lešaku, gde su pažljivo slušali zahteve i probleme stanovnika. Rašič je ovom prilikom posetioporodicu čija je farma skoro izgorela zajedno sa više grla stoke.

“Njihova posvećenost sektoru poljoprivrede i stočarstva je velika, njihova ozbiljnost u poslu je velika, tako da ćemo ostati blizu vas kako bismo vam olakšali rad i poboljšali uslove”, rekao je.

Tokom ove posete održan je i sastanak sa direktorom za kulturu, omladinu i sport Nenadom Radosavljevićem, sa kojim je razgovarano o Sportskom centru Leposavić koji je započet davne 2015-te i nikad nije završen.

Go to TOP