Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Mađarska: Težnja za učešću naše reprezentacije na EURO 24 sve neizvesnija, nakon gubitka od Bjelorusije

Budimpešta, 19.06.2023

U utakmici protiv reprezentacije Bjelorusije naša reprezentacija je doživela poraz, iako se utakmica igrala na “neutralnom” terenu i bez prisustva publike i izgleda je sve ovo išlo na ruku protivničkoj ekipi koji su su ostvarili pobjedu rezultatom 2:1 prenosi Kosova.info

Po hronologiji reprezentacija Bjelorusije nije ostvarila pobjedu od 27. marta 2021 i takođe izgubila prve tri utakmice u kvalifikacijama za Euro 2024. Dok je Kosovo imalo tri neriješene utakmice. Sada obe reprezentacije imaju po tri boda. Što našu reprezentaciju udaljava od prve dve pozicije u grupi i plasiranje na evropskom prvenstvu.

Ozbiljna greška Hekurana Krieziu donela je prvi gol u 73. minutu i lopta je došla do Vladislava Morozova koji nije propustio “poklon”.

Fudbaleri Kosova su i u 75. minutu bili veoma loše postavljeni. I Max Ebong je pogodio za 2:0.

Kosovo je zatim krenulo u kontranapad, poentirajući preko prizrenca Vedat Murićija koji je postigao pogodak iz jedanaesterca u 87. minuti. Kazna je dosuđena za nepropisno zaustavljanje.

Go to TOP