Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

(LISTA)Ministarstvo za Zajednice i povratak objavilo preliminarne rezultate dobitnika subvencija za poljoprivredu

Autor: Berzat Berzati

Ministarstvo za zajednice i povratak je objavilo preliminarnu listu dobitnika mere “Ekonomski preporod mera 1.9” stub 2. koji se odnosi samo na poljoprivredu, prenosi Kosova.info

Podsetimo, Ministarstvo za zajednice i povratak od ove godine beleži veliki broj aktivnosti na terenu, i rekordne brojeve aplikacija za subvencije. U skladu s time, od imenovanja na mesto ministra Nenad Rašić i njegov kabinet neprestano rade na terenu i jedni su od najaktivnijih ministarstva u Vladi Kosova.

Rezultat prvih dobitnika “Ekonomski preporod mera 1.9” stub 1. je regularno završen na veoma transparentan način 07.27. (petak) gde su svi dobitnici potpisali ugovore i ministar Rašić je naglasio da svi moraju biti oprezni i odraditi projekat na regularan način i da će kontrole biti regularne.

U nastavku možete pogledati spisak dobitnika za “Ekonomski preporod mera 1.9” stub 2 koji se odnosi samo na poljoprivredu, dok će stub tri biti najverovatnije po završetku procedure za stub 2. poljoprivreda.

Preliminarnu listu možete pogledati OVDE

Go to TOP