Klokot: Osumnjičeni(37) napao žrtvu(68) zbog duga od oko 50 evra?

Iako kašnjenje sa vraćanjem duga uzrokuje mnoge probleme među građanima koji imaju bliske odnose. Ipak je ovaj slučaj imao dosta opasniju pozadinu sobzirom da je žrtva oduzela oružje i prijavila policiji osobu koja je završila u policiji sa dve optužnice.

A prema saopštenju regionalne policije u Gnjilanu slučaj u gradiću Klokotu, gdje je uhapšen osumnjičeni (37)za fizički napad starijeg sugrađanina(68) zbog tzv. duga.

Medij saznaje da je osumnjičeni(37) otišao u lokal žrtve(68) sa kojim se sukobio oko duga od oko “50 evra.” dok se zapravo radilo o ilegalnom oružju.

U tuči koja je između njih izbila, umešali su se posetioci Klokotske banje i uspeli da ih razdvoje.

Žrtva(68) je slučaj prijavio policiji, gdje je naveo da je dok je stajao u blizini automobila osumnjičenog primijetio da ima vatreno oružje koje je iz sigurnosnih razloga stavio u svoj lokal.

Policijske jedinice su odmah izašle na lice mjesta gdje su pronašle i oduzele predmetno oružje, dok su osumnjičenog sprovele u policijsku stanicu.

Po nalogu tužioca, protiv osumnjčengo za napad(37) i pokrenut postupak za krivična djela ‘napad’ i ‘neovlašteno držanje, kontrola ili držanje oružja’.

Go to TOP