Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Granični prelazi Jarinje i Merdare blokirani zbog protesta: Ministarstvo spoljnih poslova podelilo važne informacije za građane koji prolaze kroz Srbiju prema Kosovu

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova zatražilo je od građana Kosova da vode računa o onima koji na Kosovo putuju preko teritorije Srbije, jer je zbog blokade od strane Srba blokiran saobraćaj na graničnim prelazima Jarinje i Merdare.

U Ministarstvu vanjskih poslova pojašnjavaju da trenutno nije moguće putovati autobusima i kamionima, niti je bezbedno putovati automobilom prenosi Kosova.info

U međuvremenu, za one koji su već u Srbiji, MVPD predlaže da koriste granične prelaze Mutivode i Bijela zemlja ili preko Severne Makedonije.

O ovoj blokadi od strane Srba, se piše GazetaExpress pozivajući se na sopstvene izvore.

Puno obavještenje:

📢VAŽNE INFORMACIJE ZA SVE KOJI PUTUJU NA #KOSOVO

⛔️ Obaveštavamo vas da na teritoriji Srbije, u blizini graničnih prelaza Jarinje i Merdare, zbog protesta koji su u toku, nije moguć prolazak autobusa i kamiona koji dolaze sa Kosova. Čak ni prolazak automobila trenutno nije bezbedan.

🚗Ako ste već ušli u Srbiju, koristite granične punktove Mutivoda, Dheu i Bardhë ili idite putem preko Severne Makedonije (granični prelaz Preševo) preko Skoplja.

🚗Ako već niste ušli u Srbiju, nemojte putovati kroz Srbiju.

📰S obzirom na to da kruži mnogo lažnih vesti koje imaju za cilj širenje straha, molimo da pratite na @Kosovo_Police najnovije zvanične novosti u vezi s tim.

Go to TOP