Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Eskobar poručio srbijanskim vlastima: Odmah osloboditi troje kosovskih policajaca!

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar je prilikom obraćanja na konferenciji za medije istakao da SAD pažljivo prate slučaj trojice otmice kosovskih policajaca. Eskobar je rekao da sada kada govori postoje dva moguća scenarija, da su 3 kosovska policajca odvedena sa teritorije Kosova i poslata u Srbiju i da su nekako ušli nenamerno preko granice i zatekli u na teritoriji Srbiji prenosi Kosova.info

Eskobar kaže da je u svakom slučaju jasno da trojica kosovskih policajaca nisu imali nameru da budu u Srbiji i da ih treba pustiti.

“Vrlo pažljivo pratimo slučaj trojice uhapšenih policajaca. Mi ćemo imati stav kada budemo imali pune činjenice. Sada su dva moguća scenarija, da su odvedeni sa teritorije Kosova i poslani u Srbiju, a drugo da su nenamerno prešli granicu i našli se na teritoriji Srbije. Ali jasno je da ti policajci nisu imali nameru da budu u Srbiji i da ih treba pustiti”, rekao je Eskobar.

Američki emisar je rekao da se čeka kompletiranje svih činjenica, kako bi izašli sa potpunim stavom.

“Čim se prikupe činjenice, izaći ćemo sa stavom”, izjavio je Gabriel Escobar.

Go to TOP