Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Emilija Redžepi se sastala sa direktorom Osiguravajućeg zavoda sa kojim je razgovarano o sporazumu u oblasti osiguranja vozila sa BiH

Priština,15.09.2023
Autor: Berzat Berzati

Republička podpredsednica Vlade Emilija Redžepi, sastala se danas u kabinetu sa direktorom Osiguravajućeg zavoda Kosova OZK/BKS Samijem Mazrekuom, kao i sa finansijskim direktorom Valjonom Berišom prenosi Kosova.info

Redžepijeva je u saopštenju rekla da su sa Mazrekom razgovarali o potpisivanju sporazuma o saradnji između Kosova i Bosne i Hercegovine u oblasti osiguranja.

Ona je dodala da će OZK/BKS uvek imati podršku Vlade Kosova.

Čitavo saopštenje:

Zamenica premijera Republike Kosova Emilja Redžepi sastala se danas sa direktorom Kosovskog Ured Osiguranja (BKS) Samijem Mazreku i finansijskim direktorom Valjonom Beriša.

Redžepi i Mazreku razgovarali su o potpisivanju sporazuma o saradnji između Kosova i Bosne i Hercegovine u oblasti osiguranja. Takođe, zamenica premijera Redžepi je najavila da će narednih dana, zajedno sa Centralnom bankom Kosova, održati sastanke u Briselu i Bosni i Hercegovini.

Na kraju sastanka, zamenica premijera Redžepi je ponudila podršku Vlade Kosovskom Uredu Osiguranja.

Go to TOP