Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Edin Džeko konačno dobio trenera, vodit će ga iskusni “vojnik” kluba

Iako je prijelazni rok već dugo u toku, Fenerbahče je tek danas imenovao novog trenera, a to će biti iskusni turski stručnjak Ismail Kartal.

Kartal (62) treći put je stigao u Fenerbahče. Ovaj iskusni turski stručnjak radio je u Feneru i kao igrač i kao trener, a sada će treći put sjesti na užarenu trenersku klupu ekipe koja dugih 10 godina nije bila prvak ove zemlje.

Fenerbahče i Kartal potpisali su danas jednogodišnji ugovor, zvanično je potvrđeno iz istanbulskog velikana.

“Postignut je jednogodišnji dogovor za narednu sezonu s našim trenerom Ismailom Kartalom, koji je u klubu bio i kao igrač i kao trener te koji ne izbjegava nikakvu odgovornost kao vojnik naše zajednice u teškim vremenima”, navode iz Fenera i dodaju kako je došao osvajati trofeje:

“Kartal je ponovo preuzeo ekipu kako bi okrunio svoju karijeru u Fenerbahčeu osvajanjem trofeja u svim takmičenjima u kojima ćemo nastupiti ove sezone. Dobrodošao kući”, dodaje se u saopćenju.

Tako je ekipu dobio naš Edin Džeko, koji je prije nekoliko dana potpisao dvogodišnji ugovor s Fenerbahčeom. Ekipa je dovela i Ryana Kenta, a dugo je bila u potrazi za trenerom koji bi to sve uigrao i stvorio tim za osvajanje titule.

Očekivalo se da će proslavljeni italijanski nogometaš Vincenzo Montella sjesti na klupu Fenera, ali je na kraju odluka pala na Kartala.

Go to TOP