Dragaš: Jak snijeg i neprohodni putevi u selima, mještani sami čiste puteve – “Đeljadini i njegovi direktori danas se nisu fotografisali pored neprohodnih puteva”

Piše Berzati Berzat

Obilne sniježne padavine nastavljaju padati u mnogim mjestima u Republici Kosovo. Gradonačelnici pojedinih opština izjavili su da su putevi u njihovim gradovima prohodni nakon čišćenja od strane nadležnih preduzeća. Pored saobraćaja, još jedan problem za neke građane u ovim satima je i nedostatak struje kao posljedica padavina.

Međutim, u opštini Dragaš mještani sami čiste snijeg da bi koliko toliko normalizovali ulice u svojim selima. Interesantno je da danas nema fotografisanja gradonačelnika Đeljadinija sa svojim direktorima pored neprohodnih puteva u opštini Dragaš.

U selima Opoja I Gore danas su skoro svi putevi neprohodni jer nadležne lokalne službe nisu očistile snijeg i olakašali život građanima te opštine.

Najvjerovatnije čelnici ove opštine čekaju da “ulove” neko vozilo kako čisti snijeg da bi se slikali i objavili da su oni zaslužni i za čiščenje snijega. U pojedinim seoskim kafanama se građani klade koji će direktor prvi objaviti sliku sa bagerom ili traktorom dok čisti snijeg, dok iskusniji građani poznavaoci lokalne vlade tvrde da će prva slika pored traktora koji čisti snijeg biti sigurno gradonačelnik Beđeta Đeljadinija….

Go to TOP