Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Brutalni prizori napada na novinare: Zašto je izostala reakcije Srpske Liste?

Njemački ambasador na Kosovu Jorn Rohde reagovao je nakon jučerašnjih brutalnih napada protestanata u Leposaviću na novinare neposredno nakod izlaska ministra Eljbert Krasnićija iz zgrade opštine nakon posjete gradonačelniku Ljuljzim Hetemiju prenosi Kosova.info

Rekao je da je snimak koji je izašao odatle šokantan, pitajući gdje bi ovo trebalo završiti.

Rohde je kritikovao izostanak reakcije Liste Srpske na nasilje nad novinarima, za koju je rekao da bi trebalo da učini svoj dio za smanjenje tenzija.

„Brutalnost ove scene je šokantna. Gdje bi ovo trebalo završiti? Mnogi su osudili ovaj neprihvatljiv čin nasilja, ali nažalost za sada ne vidim među njima nikakvu reakciju predstavnika Srpske Liste. Zašto? Svako mora dati svoj doprinos kako bi se situacija deeskalirala.” i podelio video napada na novinare.

Na ove jučerašnje napade reagovaolo je i udrućenje novinara Kosova, koja je zatražila od kosovske policije i međunarodne misije KFOR da im stvore bezbednost tokom obavljanja dužnosti.

Go to TOP