Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Bajden kreće na evropsku turneju: Predsednik Amerike stiže u Britaniju, Litvaniju i Finsku

Predsednik SAD Džozef Bajden putuje danas u Evropu, gde će posetiti Veliku Britaniju, Litvaniju i Finsku, javlja AP. Bajden će večeras stići u London, a narednog danas će se sresti sa britanskim kraljem Čarlsom III, prvi put od kada je krunisan prenosi Kosova.info

On će razgovarati i sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom u Dauning stritu. Sledeća poseta je samit NATO u Viljnusu, u Litvaniji. Bajden će provesti dva dana u glavnom gradu Litvanije, koja je  domaćin godišnjeg samita NATO.

On će učestvovati na sastancima sa liderima i održati govor sa Univerziteta u Viljnusu. Konačna stanica je Helsinki, gde se očekuje da će Bajden u četvrtak proslaviti proširenje NATO, sa Finskom kao najnovijom članicom alijanse.

Ova nordijska zemlja je u aprilu postala 31. članica NATO.

Bajdenov savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven rekao je da će Bajdenovo putovanje „pokazati predsednikovo vođstvo na svetskoj sceni“, navodi AP.

Go to TOP