Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Američki mediji izveštavaju o današnjem protestu novinara protiv zatvaranja Kljan Kosova

Novinska agencija u Sjedinjenim Američkim Državama, Associated Press, izvjestila je o današnjem protestu koji je održan na trgu u Prištini, protiv odluke MINT-a protiv Kljan Kosova.

AP je pisao da se veliki broj novinara i članova civilnog društva okupio u znak protesta zbog suspenzije poslovnog certifikata Kljan Kosova.

„Demonstranti su rekli da je to „politički motivisana“ akcija koju je preduzela vlada premijera Aljbina Kurtija. To je bilo prvo zatvaranje jedne medijske kuće od kraja rata na Kosovu 1998-1999, rekli su oni, držeći transparent na kojem je pisalo “Demokratija umire u mraku”, navodi se u članku AP-a.

Za Asošijeted pres se oglasio i glavni urednik Kljan Kosova Gazmend Silja, koji je suspendovanje poslovnog sertifikata nazvao “nepravednim”.

“Smatramo ovo vrstom pritiska da nas spriječi da radimo ono što radimo”, rekao je za Asošijeted pres, dodajući da će oni osporiti odluku vlade na sudu.

Go to TOP