Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Afričke vrućine stižu do Kosova najavljene temperature HMZK-a

Hidrometeorološki zavod Kosova objavio je vremensku prognozu ove sedmice a u nastavku možete pročitati vremensku prognozu i kakvo nas vreme očekuje:

  • Utorak: Vrijeme je uglavnom uobičajeno, ali uz neznatna povećanja ekstremnih temperaturnih vrijednosti, minimumi će se kretati između 11-13 stepeni Celzijusovih, dok se dnevni maksimumi očekuju između 26-29 stepeni Celzijusa.
  • Srijeda: Sunčano vrijeme i blagi porast temperatura, i minimalnih i maksimalnih. U ranim jutarnjim satima očekuje magla širom zemlje i sunčano vrijeme tokom dana bez perticipacije. Minimalne temperature kretat će se od 11-14 stepeni Celzijusa, a maksimalne dnevne od 27-31 stepen Celzijusa.
  • Četvrtak: Pretežno sunčano i toplo vrijeme. Minimalne temperature kretat će se od 11 do 15 stepeni Celzijusovih, a maksimalne dnevne od 32 do 28 stepeni Celzijusovih.
  • Petak: Pretežno sunčano. Minimalne temperature kretat će se između 11-15 stepeni Celzijusa, a maksimalne dnevne od 28-33 stepena Celzijusa.

Tokom ovih pet dana prognoze duvaće pretežno severoistočni do umeren vetar.

Tokom čitave sedmice izbegavati izlaganje suncu od 11 do 17 sati, posebno stariji i osobe koje imaju problema sa hroničnim bolestima (pritisak, disajne probleme, kardiovaskularne bolesti itd.). )

Podsjetimo, promena godišnjeg doba kalendarski počinje u srijedu u 16:57 i trajaće do 23. septembra u 8:49. Dok 21.06.2023, nastupa ljetni solsticij, što će reći najduži dan u godini i najkraća noć.”

Go to TOP