Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

A gde su nanogice: Bizarnije od otmice kosovskih pograničnih policajaca od Kobra i SAJ je možda dementno obrazloženje suda u Kraljevu…

Uprkos tvrdnji ministra vanjskih poslova Petra Šjarto da je obavešten da je aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić (takođe i premijer-sudija i sve što je potrebno) dao naredbu da se oslobode kosovski policajci koji su držani u pritvoru od 14 juna.

Zvanična verzija je drugačije formulisana odnosno da je pretpretresno veće Višeg suda u Kraljevu potvrdilo optužnicu protiv trojice kosovskih policajaca i donelo odluku kojom je okrivljenima ukinut pritvor.

I verovatno ne smeju da napuštaju Srbiju? I verovatno na protestima Srbija protiv nasilja koji se sada organizuju u 20 tamošnjih gradova nema više od par hiljada(sa fotografija višestotina hiljada) prenosi Kosova.info

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda u Kraljevu, nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.

Policajci Rifat Zeka, Bećir Sefi i Mustafa Šemi kidnapovani od vojno-policijskih snaga Kobra i SAJ 14. juna na teritoriji Republike Kosova, su se danas pojavili pred sudom u Kraljevu i čitavo vreme su odbijali da angažuju advokata ne prihvatajući dela koja im se stavljaju na teret.

Prvobitno im je bio određen pritvor od 30 dana.

Ali šta može iznenaditi u Srbiji posle Jovanjice najveće plantaže za narkotike tačnije Skank u čitavoj Evropi, organizovanih grupa za likvidacije, narkotike, kriptorudarenje, migrante… klanovi Belivuka, Veselinović-Radoičić (Blacklisted), Wagnerovaca…

Go to TOP